Medulićeva 2, ZAGREB, HRVATSKA/CROATIA   Tel/Fax: +385(1)481-4726  Mob: 099/246-8024

Izrada vitraja

Obavještavamo kupce kako dizajniramo te izrađujemo vitraje svih dimenzija i motiva.

Tiffany Lampa

Izložba u Splitu

Izložba Tiffany studija u čast Louisa Comforta Tiffanyja.

Izložba L.C. Tiffany u Splitu
Izložba L.C. Tiffany lampi u Splitu

Izložba Tiffany lampi u Splitu
Tiffany u Splitu

Izložba L.C. Tiffany u Splitu
Izložba L.C. Tiffany u Splitu

Tiffany lampe u Splitu
Izložba L.C. Tiffany u Splitu

 

Tiffany Lampa

Diplomacija odabrala Tiffany

Diplomacija odabrala TiffanyPrije nekoliko dana u Showroomu Tiffany studija u Zagrebu, Medulićeva 2, na prigodnom domjenku, Međunarodni je klub žena, čije su članice supruge diplomata i vodećih poslovnih ljudi, imao priliku uživati u svjetlosti malih umjetničkih djela. Pogađate – radi se o Tiffany svjetiljkama.
Svatko kome je poznat makar i najmanji fragment načina na koji nastaju Tiffany svjetiljke te koliko je truda i predanosti za to potrebno, neće se usuditi reći da se ne radi o umjetničkim djelima. A moramo upozoriti i da stvaraju ovisnost! Naime, svatko tko u svome domu osjeti ugođaj koji pruža Tiffany iluminacija, uvijek će željeti proširiti kolekciju pa bilo to omanjim leptirićem, simpatičnom kornjačom,  uzorkom voća, cvijeća ili posebno prepoznatljivim motivom vilinog konjica…

Diplomacija odabrala TiffanyIpak, voljeli Tiffany ili ne, svima nam srce brže zakuca kada čujemo da je „Lotus“ – jedna od najpoznatijih lampi Louisa C. Tiffanyja, prodana 1998. godine na aukciji u New Yorku za rekordnih 2,8 mil. $ te da je se može vidjeti (i nabaviti) kod ekskluzivnih distributera Tiffany studija. Repliku – naravno, koja se nalazi u novoj kolekciji s kojom su se članice kluba imale priliku upoznati.

I naposljetku valja naglasiti, bez obzira koji im jezik bio materinji, svi su tih nekoliko sati govorili „Tiffany jezikom“. 

Tiffany Lampa

Golf turnir

Golf turnir - Memorijal Đuke Cara

Tiffany studio sponzorirao je 4. Memorijalni turnir Đuke Cara. Na slici direktorica Jolanda Jurjević dodjeljuje pobjedniku turnira Lovri Plejiću glavnu nagradu.

Tiffany Lampa

Izložba u Zagrebu

“Apartman”, Ilica 61.
Izložba je održana u čast Louisa Comforta Tiffanyja u organizaciji Tiffany studija. 

Tiffany Lampa
Tiffany Lampa

Tiffany Lampa
Tiffany Lampa

Tiffany Lampa